Verzendwijze

.

Levertijden

Standaard worden de goederen met 2 tot 3 werkdagen verzonden.
In ca. 99% van de gevallen wordt het dan ook de volgende dag afgeleverd. Helaas gebeurt het wel eens dat wij de 3 dagen niet halen, bv vanwege uitloop van produktie, verlate levering van materialen.
Daarom horen wij graag of u de artikelen beslist voor een specifieke datum nodig heeft. Indien dit het geval is dan dit graag aangeven bij uw bestelling in het opmerkingen veld of via de e-mail. Wij zullen er dan voor zorgen dat de goederen op tijd bij ons verzonden worden. Echter een vertraging bij de vervoerder hebben wij niet in de hand. Mocht de opgegeven datum niet lukken, dan ontvangt u van ons een e-mail met de geplande levertijd en met de mogelijkheid om de order eventueel te annuleren.

Verzendwijze

Wij versturen onze goederen doorgaans als pakketzending met PostNL, hierdoor is levering aan postbussen mogelijk. Bestellingen worden tussen 8:00 en 18:00 uur door de PostNL bezorgd. Het is niet mogelijk om een voorkeur voor een tijdstip aan te geven, echter de ervaring leert dat het in de meeste gevallen voor 15.00 uur is.
Als de goederen verzonden zijn ontvangt u een Track&Trace code zodat u kunt zien wanneer het pakket afgeleverd wordt.
Daarnaast is het ook mogelijk dat u bij uw order een ander afleveradres opgeeft  (vink bij bestellen “ander afleveradres” aan), bv uw werkadres. Dit kan ook eventueel apart via de e-mail (info@vlaggenwebwinkel.nl).
Deze werkwijze kunt u ook toepassen indien de artikelen naar een ander adres gestuurd moet worden b.v. omdat het een kado is. Geeft u dit a.u.b. wel aan bij de opmerkingen. De artikelen worden dan met een pakbon verzonden, waarop u als opdrachtgever staat. Zo weet de ontvanger van wie het komt. De factuur wordt per post naar uw adres gestuurd.

Verzendkosten

Acties uitgezonderd rekenen wij standaard € 7.95 verzendkosten voor het verzenden van wimpels binnen Nederland, voor vlaggen is dit € 3.95. Dit is ongeacht het aantal artikelen dat u besteld. Voor België en Duitsland is dat € 14.50. Overige landen op aanvraag.