Pavoiseerlijn

Pavoiseerlijn

Pavoiseerlijnen, beter bekend als vlaggen- of wimpellijn. De term pavoiseerlijn heeft zijn oorsprong in de scheepvaart. Wanneer een schip vanwege een feest gepavoiseerd werd werden alle beschikbare vlaggen aan de verstaging opgehangen. Ook nu ziet met dit nog met bv Sail wanneer de schepen de haven binnenlopen.

Ook op het vaste land zijn pavoiseerlijnen feestelijke lijnen met eindeloze mogelijkheden. Een aankleding bij een opening, in een showroom, ter promotie van een actie of gewoon zomaar. De oranje-rood-wit-blauwe lijnen zijn met name erg populair bij het feestelijk aankleden van straat en gebouwen met koningsdag en de voetbalwedstrijden van het Nederlands elftal.
Leverbaar in verschillende standaard lijnen met effen wimpels.
De wimpelsĀ zijn naar wens ook leverbaar inĀ iedere willekeurige kleurencombinatie en in iedereĀ lengte. Maar ook andere afmetingen van de wimpels of wimpels met eigen logo of opdruk behoort tot de mogelijkheden. De mogelijkheden zijn eindloos.

Zeer geschikt voor buitengebruik.
Gemaakt van GlansPolyester (waar ook reclamevlaggen van gemaakt worden). Standaard lengte is 12.5 meter, voorzien van 24 puntvlaggetjes in de afmeting 18 x 36 cm.

Beschikbare kleuren voor wimpellijnen

Het belangrijkste verschil van GlansPolyester t.o.v. de goedkopere plastic of papieren vlaggetjes is dat onze wimpellijnen bijna geen lawaaiĀ maken in de wind.
De volgende pavoiseerlijnen leveren wij standaard uit voorraad:
* effen willekeurige kleuren
* rood-wit-blauw
* oranje-rood-wit-blauw
* effen oranje
Voor een offerte met andere kleurcombinaties, afmeting of eigen opdrukĀ kunt uĀ vrijblijvend gebruik maken vanĀ het aanvraagformulier pavoiseerlijnen.