Over Ons

De VlaggenWebWinkel is een klein bedrijf dat zich sinds 2005 in eerste instantie uitsluitend richtte op het vervaardigen en verkopen van Nederlandse vlaggen en wimpels.

Daar waar inmiddels veel bedrijven hun Nederlandse vlaggen en wimpels uit het Verre Oosten halen zijn wij er trots op dat wij Ă©Ă©n van de weinige bedrijven zijn die het nog in eigen, Nederlands atelier, kunnen vervaardigen. Dit ook nog steeds tegen concurrerende prijzen, maar dan wel met een mooie kwaliteit qua doek en afwerking.

Zo kopen wij de stof voor de Nederlandse vlaggen en wimpels zelf in en worden ze volgens onze specificaties geverfd. Hierdoor zijn wij altijd verzekerd van de juiste kleuren en kwaliteit. Vervolgens wordt het doek in eigen atelier gesneden en geconfectioneerd zodat wij altijd garant kunnen staan voor dezelfde kwaliteit van onze producten. Het is immers geen massaproductie en wij alle aandacht aan onze producten kunnen geven.
Dat dit werkt blijkt wel uit het feit dat wij naast onze eigen verkoop ook voor verschillende andere bedrijven vlaggen en wimpels in kleine oplages maken volgens hun eigen, specifieke, kenmerken.

Doordat wij een klein atelier zijn, kunnen wij zeer flexibel en snel opereren. Tevens kunnen wij, naast de standaard afmetingen, ook afwijkende formaten vlaggen en wimpels maken  of met eigen kleurcombinaties. Dit alles binnen de standaard doekkleuren.

Met name bij de wimpels hebben wij standaard al heel veel keus in modellen en afwerkingen, maar is daarnaast ook nog veel naar eigen wens mogelijk. Uiteraard kleeft er aan het klein zijn ook een nadeel; soms kunnen de levertijden door de drukte wat oplopen.

Inmiddels behoren ook de provincie en internationale vlaggen tot het standaard assortiment en alles in de beste kwaliteit.
Doordat wij geen fysieke winkel hebben maar uitsluitend via het internet verkopen kunnen wij de kosten laag houden. Dit voordeel wordt weer aan u doorgegeven zodat wij kwaliteit vlaggen kunnen leveren tegen scherpe prijzen.
U betaalt binnen Nederland slechts € 4.95 verzendkosten wanneer u bij ons Nederlandse, provincie of landenvlaggen besteld (ook van toepassing in combinatie met een wimpel). Voor de wimpels is dit € 7.95.

Hoewel het confectioneren van vlaggen en wimpels nog steeds onze hoofdactiviteit is, hebben wij door de aanhoudende vraag inmiddels ook een klein assortiment vlaggenmasten in opgenomen.

Alle prijzen in de webwinkel staan standaard vermeld inclusief BTW.